Aquadraat is voor mij “a way of life”

Aquadraat is voor mij “a way of life”

29-08-2017

Mevrouw Hofstra kwam zo’n 10 jaar geleden al in aanraking met Aquadraat.

“Ik ben chronisch patiënt van fibromyalgie, ook wel bekend als weke-delen-reuma. Verder ben ik bekend met sarcoidoise. Beide zijn dit auto-immuunziekten. Dat wil zeggen dat je eigen lichaam zichzelf steeds opnieuw aanvalt. Eigenlijk reageert het lichaam gewoon heel tegenstrijdig ipv dat het immuunsysteem voor het lichaam zorgt werkt het net andersom. Tot nu toe zijn er nog geen goede oplossingen aangedragen voor mensen die dagelijks met deze problematiek te maken hebben. Ik heb mij de afgelopen jaren afgevraagd wat ik hier zelf aan kon en ben mij hier dan ook in gaan verdiepen. Ik zocht iets wat ervoor zorgde dat mijn afvalstoffen die met de ziekte sarcoidose in het lichaam blijven zitten, makkelijker verwijderd konden worden voordat deze zich als granulomen in mijn lichaam gingen vastzetten. Regelmatig naar de sauna gaan bleek niet voldoende.

Toeval bestaat niet in het leven en zo kwam ik dan ook zo’n 10 jaar geleden met Aquadraat in aanraking. Omdat dit water toch wel de bijzondere eigenschap bezit dat het het bloedzuurstof verhoogt, was voor mij de keuze niet moeilijk om het te gaan drinken.

Ik ben heel langzaam gestart omdat ik buiten de auto-immuunziekten ook nog een beperkte nierfunctie heb en ik moet eerlijk bekennen dat ik na ongeveer 2 jaar mijn pijnmedicatie nog maar incidenteel nodig had. Ik ben blij dat ik de beslissing genomen heb om Aquadraat te gaan drinken. Ik besef echt wel dat het geen medicijn is, maar voor mij is Aquadraat drinken “a way of life” geworden…..

Aquadraat verkooppunten

Aquadraat verkooppunten