Aquadraat zuurstofwater, 100% zuiver drinkwater

100% zuiver drinkwater met extra zuurstof

Aquadraat is 100% zuiver drinkwater zonder extra toevoegingen. Door middel van een unieke behandeling wordt een sterke binding met extra zuurstof aan het water verkregen. Bovendien wordt het water door deze behandeling structureel veranderd. Het wordt dunner; een betere en snellere opname in het lichaam is het gevolg.

Bij gebruik van 1,5 à 2 liter per dag wordt niet alleen het dagelijkse vochtverlies aangevuld; door de extra opname van zuurstof in het bloed wordt het lichaam beter ontgift en gehydrateerd. De extra zuurstof versterkt de antibacteriële eigenschappen en geeft meer energie aan onze spieren en hersenen. Bovendien stimuleert zuurstof het immuunsysteem, verbetert de mentale scherpte, verhoogt de natuurlijke afweer en helpt vermoeidheid en stress te verminderen. In sommige gevallen is het zelfs aan te raden 3 liter per dag te drinken.

Aquadraat pakt de onbalans in de cellen van twee kanten aan. Enerzijds door anabolisme (het proces van aanmaak van nieuwe moleculen voor herstelwerkzaamheden) en anderzijds door catabolisme (het proces van het opruimen van afgestorven cellen door middel van hergebruik of uitscheiding).

 

Aquadraat verkooppunten

Aquadraat verkooppunten